TROUBLE-SHOOTING TARIFE

Noi nu ne implicăm în soluționarea problemelor insolubile,
nu negociem tarifele, nu dăm reduceri și nu facem compromis-uri.
Noi ne asumăm responsabilitatea de rezultat!

Trouble-shooting-ul este un serviciu rar.

Compania «Meldava», folosind experiența și expertiza echipei sale, utilizând doar modalitățile legale, analizează situațiile complexe apărute ale companiilor, instituțiilor financiare, politicienilor, persoanelor publice și nu numai. Suntem implicați în căutarea de noi avantaje competitive, dezvoltarea și introducerea de noi produse și servicii.

Care este diferența față de un consulting clasic?

Consulting-ul clasic al companiilor incluse în top-3, cum ar fi: PricewaterhouseCoopers, Deloitte, McKinsey, presupune un ”concubinaj” bine plătit pe parcursul mai multor săptămâni și chiar luni în cadrul companiei Dumneavoastră, cu prestarea ulterioară către sfârșitul ”concubinaj” –ului a unui raport frumos decorat cu recomandările, care, fără îndoială, sânt foarte eficiente dar costisitoare, și, în consecință consumatoare de resurse: clienții implementeze pe deplin doar o mică parte din cele recomandate.

Ce propunem noi?

Noi le propunem clienților noștri soluții, care sunt formatate și încep să fie puse în aplicare în aceiași zi (și chiar oră), ocolind rapoarte, diagrame, și materialele prezentaționale frumoase.

Noi le oferim clienților noștri serviciul Trouble-Shooting. Acest serviciu, reprezintă o abordare complexă  a sarcinii puse de clientul nostru și are drept scop identificarea principalelor puncte de aplicare a "forței", cu emiterea recomandărilor de acțiuni de eliminare a problemelor existente, deoarece vectorul de efort trebuie să fie aplicat întotdeauna în vederea identificării cauzelor de apariție a problemei, și nu a consecințelor acesteia. Acest adevăr axiomatic, este adesea uitat de majoritatea persoanelor.

De obicei, prețul serviciului de Trouble-Shooting se determină înainte de începerea lucrării. Când nominalizăm prețul, noi ne bazăm pe analiza primară a problemei și putem justifica în mod rezonabil costurile serviciilor noastre, exprimată fiind și promisiunea de a nu le depăși. Pentru a realiza acest lucru, noi purtăm o discuție preliminară cu clientul potențial, pentru a ne cunoaște și de a înțelege tipul de activitate al clientului, structura de proprietate și istoricul, pentru a evalua riscurile de afacere existente, precum și pentru a defini planul de lucru și domeniul de aplicare, și doar după acestea determinăm și anunțăm prețul final al serviciului pentru client. Cel mai important factor este natura activităților și mărimea afacerii. Cu cat mai mare este afacerea, cu atât mai multe resurse sunt necesare de a fi atrase,  pentru determinarea soluției corecte și, prin urmare, cu atât mai mare va fi prețul. Unele tipuri de activități se operează în condiții de reglementare strictă guvernamentală sau au un grad ridicat de complexitate tehnică, sau în mod inerent sunt mult mai complexe decât altele. De exemplu, băncile din cauza naturii activității bancare, sunt mult mai complicate decât companiile producătoare de sucuri și, respectiv, serviciile de Trouble-shooting pentru bănci, în general, sânt mai costisitoare. În același timp, serviciile de Trouble-shooting pentru companiile și proiectele de Start-up și pentru persoanele fizice, în cele mai multe cazuri, sunt aplicate pentru perioade scurte de timp și doar în bază unui tarif orar.

Noi am elaborat 3 pachete de tarife de bază ale serviciilor noastre, pretabile realităților din România: care pot crește, în funcție de specificul clientului, a sferei de activitate și a problematicii în sine:

1. TROUBLE SHOOTING PRIVATE preț de la 200 Euro pe oră. Pachetul de servicii include:

 • până la 1 oră de muncă a Trouble-shooter-ului
 • activitatea analitică de bază se face de la distanță
 • Costul serviciilor nu include TVA, taxele și costurile asociate (utilizarea de echipamente de birou, consumabile și alte costuri)

2. TROUBLE SHOOTING BUSINESS preț de la 1700 Euro lunar. Pachetul de servicii include:

 • până la 10 de ore de muncă a Trouble-shooter-ului, lunar
 • posibilitate până la 2 vizite la sediul clientului (din contul clientului).
 • până la 10 consultări telefonice lunar, nu mai mult de 10 minute pe zi (timpul se include în orele de muncă ale Trouble-Shooter-ului)
 • activitatea analitică de bază se face de la distanță
 • Costul serviciilor nu include TVA, taxele și costurile asociate (utilizarea de echipamente de birou, consumabile și alte costuri)

3. TROUBLE SHOOTING PREMIUM preț de la 4500 Euro lunar. Pachetul de servicii include:

 • până la 30 de ore de muncă a Trouble-shooter-ului, lunar
 • posibilitate până la 5 vizite la sediul clientului (din contul clientului).
 • până la 30 consultări telefonice lunar, nu mai mult de 30 minute pe zi (timpul se include în orele de muncă ale Trouble-Shooter-ului)
 • confidențial, la activitățile consultative se pot implica, inclusiv, experți ale domeniului aplicat, cu care colaborăm de peste 15 ani
 • activitatea analitică de bază se face de la distanță
 • la solicitarea clientului, recomandările se pot face în scris
 • Costul serviciilor nu include TVA, taxele și costurile asociate (utilizarea de echipamente de birou, consumabile și alte costuri)

Pentru toți clienții noștri, fără excepție, oferim cel mai înalt nivel de confidențialitate. Noi nu ducem nici un fel de evidențe sau  înregistrări ale adresărilor, nu dezvăluim numele clienților noștri și, fără permisiunea clienților noștri nu utilizam cazul de business și soluție a clientului nostru, chiar și pentru exemplificarea activităților noastre.

Bazându-ne pe principiul responsabilității pentru rezultat, echipa noastră nu începe lucrul, fără o discuție prealabilă cu clientul. Discuția nu durează mai mult de 30 de minute și este gratuită. Ca urmare a discuțiilor preliminare cu clientul, noi creăm un pachet de servicii potrivit și îi descriem clientului viziunea colaborării ulterioare. În cazul în care se ajunge la un acord cu clientul cu privire la pachetul de servicii ales, termenul de executare și prețul preliminar, noi semnăm un Acord Confidențial cu clientul și începem imediat lucrul.

CONTACTELE NOASTRE

Date Firma

Adresa Poștală

Telefon și E-mail